NIEUWS

Intergemeentelijke Popraad

In samenwerking met VI.BE organiseert Viertoren op 7 oktober 2021 de eerste intergemeentelijke Popraad in CC Casino. Daarmee willen we de wensen en noden van de lokale artiesten leren kennen in een gemoedelijke sfeer

In onze vier gemeentes zijn er heel wat mensen in hun vrije tijd bezig met muziek. Waar acteurs, beeldende kunstenaars, dansers, fotografen, koren en harmonieën zich lokaal vaak sterk verenigen, is dit voor veel muzikanten, dj’s en producers niet het geval.

Doordat ze niet verenigd zijn, zetelen ze zelden in een cultuur- of jeugdraad en raken hun noden en dromen niet altijd tot bij het lokale bestuur. De vier gemeentes bundelen samen met VI.BE en Viertoren de krachten om een zowel muzikanten als organisatoren op te roepen om hun stem te laten horen en hun noden kenbaar te maken tijdens de eerste intergemeentelijke Popraad.

Nog tot 3 oktober kan je deze enquête invullen om je stem te laten horen! Wil je er zelf bijzijn op 7 oktober, laat het ons weten via dit facebookevenement.

Delen:
Intergemeentelijke Popraad