NIEUWS

Intergemeentelijke Popraad

In samenwerking met VI.BE zal Viertoren van zodra de maatregelen het toelaten de eerste intergemeentelijke Popraad organiseren. Daarmee willen we de wensen en noden van de lokale artiesten leren kennen in een gemoedelijke sfeer

In onze vier gemeentes zijn er heel wat mensen in hun vrije tijd bezig met muziek. Waar acteurs, beeldende kunstenaars, dansers, fotografen, koren en harmonieën zich lokaal vaak sterk verenigen, is dit voor veel muzikanten, dj’s en producers niet het geval.

Doordat ze niet verenigd zijn, zetelen ze zelden in een cultuur- of jeugdraad en raken hun noden en dromen niet altijd tot bij het lokale bestuur. De vier gemeentes bundelen samen met VI.BE en Viertoren de krachten om een zowel muzikanten als organisatoren op te roepen om hun stem te laten horen en hun noden kenbaar te maken tijdens de eerste intergemeentelijke Popraad.

Omdat we vinden dat dit best in real life doorgaat, wachten we de evolutie van de coronamaatregelen af om een datum te prikken, maar wees gerust, de Popraad komt er zeker!

Delen:
Intergemeentelijke Popraad