NIEUWS

Barst jij van IJzersterk talent?

Barst jij van IJzersterk talent? Enkele maanden geleden sloegen de gemeenten Diksmuide, Lo-Reninge, Houthulst, Veurne, De Panne, Nieuwpoort en Koksijde de handen in elkaar om lokaal talent in de Westhoek te promoten.

Onder impuls van IJzervallei en Viertoren, twee intergemeentelijke samenwerkingen tussen verschillende gemeenten, werd het plan opgevat om op verschillende locaties en data een vrij podium voor lokaal talent te organiseren. Onder de werktitel ‘Barst jij van IJzersterk talent?’ gaan we op zoek naar de beste lokale talenten in de Westhoek. Hier krijgen verschillende solisten, muziekgroepen, woordkunstenaars, theatermakers en beeldende kunstenaars de kans het beste van zichzelf te geven op het podium.

Geïnteresseerde artiesten kunnen zich kandidaat stellen voor één van volgende genres: muziek (alle genres), podiumkunsten of beeldende kunsten. Geselecteerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd een optreden, voorstelling of expositie te geven in één van de participerende gemeenten. Er worden enkele amateurkunstenaars toegelaten en als groep of artiest moet je geregistreerd zijn bij IJzersterk Talent. Ook moet de artiest of minstens één lid van de deelnemende groep wonen in één van de deelnemende gemeenten.

Inschrijven kan hier.

Delen:
Barst jij van IJzersterk talent?