NIEUWS

VIERTOREN,
samenwerken rond cultuur

Viertoren is de intergemeentelijke samenwerking rond cultuur tussen De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Veurne. De doelstellingen van deze samenwerking zijn ambitieus en gevarieerd. Centraal staat het samenwerken van culturele spelers en andere sectoren zoals jeugd, welzijn, toerisme,...  Benieuwd welke projecten Viertoren ondersteunt? Snuister hier dan zeker eens rond!

EERSTKOMENDE ACTIVITEITEN

15 apr.

Historisch Veurne
In het laatste weekend van de paasvakantie wordt je bij Historisch Veurne ondergedompeld in de historische sferen, ditmaal in Steenkerke! Een retrokoers, live muziek, een huifkartocht, theaterwandelingen en historische beelden van Veurne verbeeldt, er is genoeg leuks voorzien voor iedereen.

19 apr.

Buitenspeeldag
De televisiezenders blijven vandaag stil, tijd om buiten te spelen! Overal is wel iets te doen, geen tijd te verliezen dus!

06 mei

Atelier in beeld
Op 6 en 7 mei is het tijd voor Atelier in beeld. Tientallen ateliers zijn dit weekend open voor bezoekers, hét moment dus om eens te gaan neuzen bij de keramiekbewerkers, grafisch ontwerpers of beeldende kunstenaars in de regio. Benieuwd waar je overal terecht kan? Dat vind je op www.atelierinbeeld.be.